Hoppa till sidans innehåll

Ordföranden har ordet!

14 APR 2022 15:33
Linda Åsberg heter jag och är ny ordförande i klubben. Har varit med som ledamot under förra året och har varit ridande medlem sen januari 2019. Så är ganska ny på LYRF.
  • Skapad: 14 APR 2022 15:33

Tycker det är spännande att vara med och utveckla klubben och styrelsen förra året påbörjade ett rejält utvecklingsarbete som vi nu kommer att fortsätta att utveckla under detta år. Tillsammans med er alla entusiastiska medlemmar så kommer vår fina ridskola att nå flera mål som bl a finns med i SvRF vision 2025 men även våra egna satta mål.

I styrelsen för 2022 sitter förutom jag:

Vice ordförande Kenny Olsson

Kassör Jenny Johansson

Ledamöter:

Camilla Bengtler (sekreterare)

Elin Abrahamsson

Isabell Lycke

Suppleanter:

Hanna Kristensson

Susanne Pettersson

Jag har under det senaste året och framförallt sen jag blev tillfrågad om att bli ordförande funderat mycket på detta med ideellt arbete. Alla föreningar är beroende av att alla medlemmar ställer upp och det är en svårighet ibland att få alla att dra sitt strå till stacken. En del är osäkra på om de kan hjälpa till, man vet inget om hästar och ridverksamheten. En del tycker att vi betalar så mycket pengar så vi har gjort vårt. Men att hjälpa till kan vara att köra ett lass till soptippen, köra röjsågen, baka till nån tävling, laga nåt osv. Vi alla som sitter i styrelsen har heltidsjobb och lägger mycket tid på att vi alla ska trivas och ha det bra på Lyrf men vi har inte fler timmar på dygnet än övriga. Så min önskan till er är att stanna upp och tänka en gång extra vid ex när något gått sönder, behöver förbättras osv. Kan jag själv hjälpa till med detta? Kolla med oss i styrelsen om det är något som ligger på oss ideellt eller om det är kommunen som äger vår anläggning som ska fixa. Inget är för smått utan all hjälp tas tacksamt emot. Och ett stort tack till alla som har hjälpt till under vår första fixardag, superbra jobbat. Och det var med ett varmt hjärta som jag ställde mig i cafeterian i söndags när man ser allt fantastiskt jobb många lägger ner i vår fina ridklubb och vad allt var snyggt och prydligt.

Tack för mig //Linda                                       12 april 2022

Skribent: Stefan Mårtensson
E-post: Adressen Gömd

  

logga

 

 GullmarsData

SISU_Webb_Banner_190X190_samverkan

 

 

Postadress:
Lysekils Ryttarförening - Ridsport
Ulseröd 112
45392 Lysekil

Kontakt:
Tel: 0739239044
E-post: This is a mailto link

Se all info