Hoppa till sidans innehåll

Start- och funktionärslistor 9 maj

08 MAJ 2020 16:28
Välkomna till Majhoppet lördag 9 maj! Denna gång sker hoppningen utomhus i paddocken, det innebär andra förutsättningar än när banan byggs i Stora Ridhuset. Förmiddagspass, start 10.00: 10-50 cm. Eftermiddagspass, start 13.30: 60-100 cm.
  • Uppdaterad: 08 MAJ 2020 16:28

När hoppningen sker utomhus är det tillåtet att titta på andra ekipage men tänk på att hålla avstånd. För att klara riktlinjen om max 49 personer under evenemanget vill vi dock bara att funktionärer, ryttare samt en medhjälpare per ryttare är på plats. 

Indelning av passen

  • Förmiddagspass, första start kl. 10.00: 10 cm (bom på mark) till 50 cm. De som rider förmiddagspass kan gå banan från kl. 9.00.
  • Eftermiddagspass, första start kl. 13.30: 60 cm till 100 cm. De som rider eftermiddagspass kan gå banan från kl. 12.30.

Cafeterian och betalning

Betalning och avprickning sker vid cafébordet utomhus, till höger om ingången till cafeterian. Där finns också möjlighet att köpa fika och dricka. Försäljning av mat, som toast, och rosetter sker uppe i den vanliga caféterian. Betala gärna med Swish. Tänk på att hålla avstånd i kön, på samma sätt som i mataffären.

Framridning och framhoppning

Framridning sker i Lilla ridhuset och framhoppning i Stora ridhuset. Max fem ekipage samtidigt på framridning och framhoppning.

Ingång till framhoppning i Stora ridhuset genom den nedre porten, på baksidan, och utgång genom den övre porten, bort mot paddocken. 

Håll koll på startordningen

Eftersom ljudanläggningen inte fungerar ute vid paddocken kommer det inte att vara någon speaker som hörs i Stora ridhuset, som annars. Detta lägger större ansvar på ryttarna och deras medhjälpare att hålla koll på startordningen. Räkna med ungefär två-tre minuter på start och följ funktionärernas instruktioner.

Startlista

Eventuella ändringar i den publicerade startlistan meddelas på uppsatta listor i stallet. 

Startlista Majhoppet

Information till funktionärer

Eftersom ljudanläggningen inte fungerar ute vid paddocken kommer det inte att vara någon speaker som hörs i Stora ridhuset, som annars. Detta lägger större ansvar på ryttarna och funktionärerna att hålla koll på startordningen. Hur det ska gå till meddelas på respektive funktionärsmöte, kl, 9.15 samt 12.45. 

  • Funktionärer förmiddagspass ska vara på plats från 9.00. Funktionärsmöte 9.15. Se till att ha betalat starterna före mötet.
  • Funktionärer eftermiddagspass ska vara på plats från 12.30. Funktionärsmöte 12.45. Se till att ha betalat starterna före mötet. 

Funktionärslistan

Baka gärna till cafeterian!

Skribent: Lotta Abrahamsson
Epost: Adressen Gömd

 

 logga

 GullmarsData

SISU_Webb_Banner_190X190_samverkan

 

 

Postadress:
Lysekils Ryttarförening - Ridsport
Ulseröd 112
45392 Lysekil

Kontakt:
Tel: 0739239044
E-post: This is a mailto link

Se all info