Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Information inför dressyrtävlingen den 26/10"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Information inför dressyrtävlingen den 26/10


Info gällande ponnydressyrtävlingen på lördag 26/10.

 

  • Första start för tävlingen är kl 10.00

 

  • Eftersom det kommer vara begränsade ytor för parkering för funktionärer samt andra som vill komma och titta på tävlingen så ombeder vi alla att försöka parkera på alternativa ställen eller bli avsläppta. (det kommer finnas begränsat antal parkeringsplatser i  grushage och utmed vägen)

 

  • ALLA hästar skall ledas i träns under det att tävlingen pågår. Betyder att de som ska rida utan att deltaga i tävlingen måste ha träns när man hämtar/lämnar och leder in hästen från hagen.

 

  • Stora ridhuset kommer vara stängt för harvning och iordningställande inför lördagens tävling från kl 13.00 på fredag, därefter ingen ridning därinne alltså. Vi kommer även harva Lilla ridhuset, det finns möjlighet att rida där på fredag, men undvik det i möjligaste mån.

 

  • Funktionärsmöte fredag kl 17 i cafeterian, därefter hjälps vi åt att iordningställa anläggningen. Även de som inte ska vara funktionärer på tävlingen är välkomna att hjälpa till med iordningställandet.

 

  • Baka gärna en kaka till cafeterian, ni kan lämna på fredag kväll eller under lördag från kl 9.00.
Inga nyheter är skapade

  

logga

 

 GullmarsData

SISU_Webb_Banner_190X190_samverkan

 

 

Postadress:
Lysekils Ryttarförening - Ridsport
Ulseröd 112
45392 Lysekil

Kontakt:
Tel: 0739239044
E-post: info@lyrf.se

Se all info